Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه زرین آمیزی، سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشورگفت: مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته مرحله پذیرش با سوابق تحصیلی (معدل فوق دیپلم) مقطع کاردانی به کارشناسی ناپیوسته بهمن سال ۱۳۹۹ امروز (شنبه ۲۰ دی) به پایان می‌رسد.

زرین آمیزی در ادامه اظهار کرد: با توجه به اصلاحات جدید، داوطلبان باید پیش از ثبت نام نسبت به مطالعه دفترچه راهنما اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور افزود: متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق اطلاعیه ثبت‌نام و انتخاب رشته کاردانی به کارشناسی به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org مراجعه کرده و نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته در این مرحله از پذیرش اقدام کنند.

او ادامه داد: آن دسته از متقاضیانی که پیش از این نسبت به انتخاب کدرشته محل‌های تحصیلی اقدام کرده‌اند، می‌توانند در صورت تمایل تا پایان ساعت ۲۴ امروز (شنبه ۲۰ دی ۹۹)، نسبت به مشاهده و یا ویرایش کدرشته محل‌های انتخابی خود اقدام کنند.

زرین آمیزی ادامه داد: با توجه به فشردگی زمانی در سایر فرآیند‌های این مرحله از پذیرش، مهلت اعلام شده به هیچ وجه قابل تمدید مجدد نیست و متقاضیان باید در زمان تعیین شده رشته‌های خود را انتخاب یا ویرایش کنند.

مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش افزود: آن دسته از متقاضیانی که در زمان ثبت‌نام، دانشجوی سال آخر هستند و حداکثر تا تاریخ ۳۰ بهمن ۹۹ موفق به اخذ مدرک کاردانی خود می‌شوند لازم است در زمان ثبت‌نام میانگین نمرات واحد‌های گذرانده شده تا تاریخ ۳۰ مهر ۹۹ را در تقاضانامه ثبت‌نام در این مرحله از پذیرش به‌صورت دقیق و صحیح درج کنند.

او ادامه داد: متقاضیان علاوه بر آن باید فرم مخصوص معدل مندرج در اطلاعیه را تکمیل کرده و به تأیید مؤسسه محل تحصیل مقطع کاردانی خود رسانده و نزد خود نگهداری کنند.

زرین آمیزی تاکید کرد: در صورت عدم درج صحیح معدل کل و یا میانگین واحد‌های گذرانده تا تاریخ تعیین شده در تقاضانامه ثبت‌نام اینترنتی و یا فرم معدل، مطابق ضوابط قبولی این‌دسته از متقاضیان لغو خواهد شد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش ادامه داد: ملاک پذیرش دیپلمه‌های شاخه نظری در این مرحله «معدل کل دیپلم» است. متقاضیان دیپلم شاخه نظری نظام سالی- واحدی یا ترمی- واحدی لزوما باید نسبت به ارائه مدرک پیش دانشگاهی اقدام کنند. ضریب تراز معدل در رشته‌های مورد پذیرش در این مرحله برای دیپلم‌های نظری که در آزمون فنی و حرفه‌ای شرکت می‌کنند، ۴/۵۱ درصد است.

او گفت: پذیرفته‌شدگان دوره روزانه در آزمون دوره‌های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و موسسات غیرانتفاعی سال ۱۳۹۸، اجازه ثبت‌نام و شرکت در دوره روزانه این مرحله را ندارند و در صورت تمایل به شرکت در این مرحله لازم است پس از انصراف از تحصیل نسبت به انتخاب کدرشته محل‌های دوره‌های غیر روزانه اقدام کنند.

سخنگوی سازمان سنجش اظهار کرد: دانشجویان اخراجی نیز مانند مقررات مربوط به دانشجویان انصرافی پس از تسویه حساب کامل با مؤسسه ذی‌ربط و همچنین اداره کل امور دانشجویان داخل و صندوق رفاه دانشجویان و در صورت نداشتن مشکل نظام وظیفه (برای برادران) اجازه ثبت‌نام در این مرحله از پذیرش را خواهند داشت. بدیهی است این دسته از متقاضیان می‌توانند تمامی تعهدات مربوط را پس از اتمام تحصیلات به صورت یک جا به انجام برسانند.

زرین آمیزی در پایان تاکید کرد: پذیرفته شدگان آزمون دوره‌های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و موسسات غیرانتفاعی سال ۱۳۹۹ در صورت تمایل می‌توانند در این مرحله از پذیرش شرکت کنند. بدیهی است در صورت قبولی در این مرحله از پذیرش، قبولی قبلی آنان لغو می‌شود و باید در رشته قبولی جدید ثبت نام کنند.       منبع:باشگاه خبرنگاران

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کنکور سراسری پارسی خبر کنکور کاردانی مرحله از پذیرش دسته از متقاضیان سازمان سنجش زرین آمیزی اقدام کنند ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۹۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۵۰۰ شعبه اخذ رأی در ۲۲ حوزه انتخابیه وجود دارد

محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت و اطلاعات در مورد مرحله دوم انتخابات مجلس، گفت: ان‌شاءالله از ساعت ۸ صبح ۲۱ اردیبهشت انتخابات مرحله دوم مجلس شورای اسلامی آغاز خواهد شد. بر اساس قانون ۱۰ ساعت مدت زمان رأی گیری خواهد بود و تمدید بعد از ساعت ۱۸ با تشخیص وزیر کشور است که اطلاع رسانی آن در روز انتخابات صورت خواهد گرفت.

وی افزود: تعداد ۲۲ حوزه انتخابیه درگیر برگزاری انتخابات مرحله دوم هستند که در ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری خواهد بود. همچنین ۱۱۵۰۰ شعب اخذ رأی برای این ۲۲ حوزه انتخابیه در نظر گرفته شده است و در عین حال که حدود ۶۵ درصد از شعب ما، مختص انتخابات الکترونیکی است و مابقی با تعرفه‌های رأی گیری برگزار می‌شود.

ستاد انتخابات وزارت کشور تاکید کرد: هشت حوزه انتخابی از ۲۲ حوزه انتخابیه به صورت تمام مکانیزه و الکترونیک خواهد بود که ما در تهران به طور متوسط چهار صندوق الکترونیکی مستقر می‌کنیم تا در دیگر حوزه‌های انتخابیه ازدحام خاصی برای رأی دهندگان صورت نگیرد و به سهولت رأی گیری انجام شود.

اسلامی گفت: بر اساس هماهنگی‌هایی که با ستادهای انتخابات استانی شکل دادیم و جلساتی که باهم داشتیم آخرین تمهیدات و آخرین هماهنگی‌ها صورت گرفته است و امروز پیکر بندی دستگاه احراز هم برای حوزه‌های انتخابی ارسال شد و بر اساس قانون چنانچه نامزدی قصد انصراف داشته باشد تا ساعت ۸ صبح روز سه شنبه ۱۷ اردیبهشت، یعنی ۷۲ ساعت قبل از زمان رأی گیری، این امکان برای او فراهم است.

تاکنون داوطلبی انصراف نداده است

وی در خصوص افراد انصراف داده اظهار کرد: تا الان گزارشی از انصراف ۹۰ نامزدی ک ه برای مرحله دوم در حال رقابت هستند نداریم و ان شاءالله بازه تبلیغات هم ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت به پایان می‌رسد و امیدواریم که به خوبی و به سلامت انتخابات را در ۲۱ اردیبهشت ان شاءالله برگزار کنیم

اسلامی با اشاره به واجدین رأی اذعان کرد: در خصوص واجدین حضور در انتخابات که در این فاصله مرحله اول تا دوم به سن قانونی می رسند و آنهایی که در مرحله اول هم شرکت نکردند، گفت: متولدین ۱۳۸۵/۰۲/۲۱ به قبل می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند البته آن دسته از واجدین شرایط که متولدین ۱۳۸۵/۰۲/۲۱ به قبل هستند چنانچه در هیچیک از حوزه‌های انتخاباتی رأی نداده باشند، می‌توانند در یکی از این حوزه‌های ۲۲ گانه رأی بدهند و کسانی که در مرحله انتخاب مرحله اول ۱۴۰۲/۱۱/۱۲ در یک حوزه رأی دادند باید در همان حوزه در انتخابات مرحله دوم شرکت کنند.

وی با ذکر مثالی تشریح کرد: مثالی خدمت شما عرض کنم فرض بفرمائید فردی در تهران در ۱۱/‏۱۲/‏۱۴۰۲‬ رأی داده، این فرد صرفاً می‌تواند در تهران رأی دهد و دیگر نمی‌تواند در مشهد یا در خرم آباد رأی دهد. بلکه در همان حوزه انتخاباتی که رأی داده است باید شرکت کند و ما داده‌های این رأی دهندگان را در دستگاه احراز پیکر بندی می‌کنیم و طبعاً با داده‌هایی که موجود است در ابتدای رأی گیری استعلام صورت می‌گیرد و مشخص می‌شود که این فرد واجد شرایط رأی دهی است یا خیر.

کد خبر 6100501

دیگر خبرها

  • ۱۱۵۰۰ شعبه اخذ رأی در ۲۲ حوزه انتخابیه وجود دارد
  • امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون زبان MSRT اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آغاز پذیرش دانشجوی ‌دکتری بدون آزمون در دانشگاه صنعتی دزفول
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در رشته‌های مورد نیاز
  • امشب؛ آخرین مهلت انتخاب خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه
  • جمعه، آخرین مهلت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ در قزوین
  • فردا آخرین مهلت دریافت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ است
  • فردا، مهلت پایانی مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • چگونه به‌صورت الکترونیکی رأی بدهیم ؟ فیلم