Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-09@02:24:34 GMT

ظرفیت پذیرش بدون کنکور برای کارشناسی ناپیوسته

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۲۷۶۰۹

ظرفیت پذیرش بدون کنکور برای کارشناسی ناپیوسته

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، ثبت نام و انتخاب رشته برای مرحله پذیرش صرفاً با سوابق تحصیلی (معدل فوق دیپلم) در رشته‌های تحصیلی دوره‌های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، غیرانتفاعی و مجازی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و دانشکده ها و آموزشکده های دانشگاه فنی و حرفه ای در مقطع کاردانی به کارشناسی ناپیوسته بهمن ماه سال ۱۳۹۹ از ۱۱ دی ماه آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پذیرش به منظور تکمیل ظرفیت خالی مانده رشته های تحصیلی آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۹ صورت می گیرد و پذیرش از طریق سوابق تحصیلی (معدل مدرک کاردانی) انجام می شود.

متقاضیان نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته حداکثر ۳۰ کدرشته محل اقدام کنند و تا روز سه‌شنبه ۱۶ دی ماه ۹۹ فرصت دارند از طریق سایت سازمان سنجش انتخاب رشته خود را انجام دهند. شروع به تحصیل تمامی پذیرفته شدگان از نیمسال دوم سال تحصیلی (بهمن ماه) خواهد بود.

ظرفیت کل رشته محل های کاردانی به کارشناسی

ظرفیت کل رشته محل های کاردانی به کارشناسی پذیرش با سوابق تحصیلی بهمن ماه ۱۳۹۹ به میزان ۱۷۹ هزار و ۲۶۰ نفر است.

از این ظرفیت ۲۱ هزار و ۷۶۸ نفر به دوره روزانه اختصاص دارد. همچنین ظرفیت دوره نوبت دوم یا شبانه ۱۰ هزار و ۶۰ نفر است. مجازی دولتی نیز ۱۰۰ نفر ظرفیت دارد.

از میان ظرفیت کل این دوره ها نیز ۱۴۷ هزار و ۳۲۳ صندلی خالی به دوره های غیر انتفاعی و مجازی غیر انتفاعی اختصاص یافته است.

شرایط و ضوابط پذیرش دانشجو

دارا بودن مدرک کاردانی مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی.

تبصره ۱: متقاضیان باید در زمان ثبت‌نام دارای مدرک یا گواهینامه کاردانی (فوق دیپلم) باشند و یا حداکثر تا تاریخ ۳۰ بهمن ۹۹ نسبت به اخذ مدرک مربوط اقدام کنند.

تبصره ۲: متقاضیانی که حداکثر تا تاریخ ۳۰ مهرماه ۹۹ از مقطع کاردانی فارغ التحصیل شده‌اند لازم است معدل درج شده در گواهی کاردانی را در تقاضانامه ثبت‌نام درج کنند.

آن دسته از متقاضیانی که در زمان ثبت نام دانشجوی سال آخر هستند و حداکثر تا تاریخ ۳۰ بهمن ۹۹ موفق به اخذ مدرک کاردانی خود می‌شوند لازم است در زمان ثبت‌نام میانگین نمرات واحدهای گذرانده تا تاریخ ۳۰ مهرماه ۹۹ را در تقاضانامه ثبت‌نام درج کنند.

پذیرفته‌شدگان رشته‌های تحصیلی دوره روزانه در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۸ حق ثبت‌نام و شرکت در این مرحله را ندارند.

در صورت ثبت‌نام و شرکت در این مرحله از پذیرش منحصراً مجاز به انتخاب رشته در دوره‌های غیرروزانه از قبیل: نوبت دوم (شبانه)، غیرانتفاعی، پردیس خودگردان و مجازی هستند و فقط در این دوره‌ها گزینش خواهند شد.

این متقاضیان در صورتی می‌توانند در این مرحله از پذیرش ثبت‌نام و شرکت کنند که اولاً واجد شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در دفترچه راهنما (خصوصاً مقررات وظیفه عمومی برای برادران) باشند و ثانیاً حداکثر تا پایان مهلت ثبت نام در این مرحله، نسبت به انصراف قطعی از تحصیل اقدام کنند.

در صورت عدم انصراف قطعی از تحصیل تا تاریخ تعیین شده، این دسته از متقاضیان متخلف محسوب شده و اگر حدنصاب قبولی آزمون را نیز کسب کنند مجاز به ثبت‌نام و ادامه تحصیل در رشته قبولی جدید خود نیستند.

پذیرفته‌شدگان دوره‌های غیرروزانه از قبیل: نوبت دوم (شبانه)، غیرانتفاعی، پردیس خودگردان و مجازی دانشگاه‎ها و مؤسسات آموزش عالی و همچنین پذیرفته شدگان دانشگاه آزاد اسلامی در آزمون پذیرش دانشجو از دوره کاردانی به دوره کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۸، در صورت نداشتن مشکل نظام وظیفه (برادران) می‎توانند در این مرحله از پذیرش ثبت‎نام و شرکت کنند.

پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۹ در صورت تمایل می‌توانند در این مرحله از پذیرش شرکت کنند. در صورت قبولی در این مرحله از پذیرش، قبولی قبلی آنان لغو می شود و باید در رشته قبولی جدید ثبت نام و ادامه تحصیل کنند. لذا متقاضیان در این خصوص دقت لازم را بعمل آورند.

متقاضیان‌ دارای‌ مدرک‌ تحصیلی‌ در رشته‌های گروه‌ آموزشی پزشکی‌ (دانشجویان‌ و یا فارغ‌التحصیلان‌) شرکت‌کننده‌ در این مرحله از پذیرش،‌ قبل‌ از اقدام‌ به‌ تکمیل‌ فرم تقاضانامه ثبت‌نام و ‌انتخاب‌ رشته اینترنتی ‌توجه‌ داشته‌ باشند که ‌باید از لحاظ طرح‌ تعهد خدمت‌ به‌ وزارت‌ بهداشت‌ وضعیت‌ خود را مشخص‌ کنند و منعی‌ برای ادامه تحصیل نداشته‌ باشند. در غیر این صورت‌ عواقب‌ آن‌ به‌ عهده‌ شخص‌ متقاضی خواهد بود.

پرداخت هزینه ثبت‌نام به صورت اینترنتی انجام می‌شود، متقاضیان لازم است به وسیله کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب که پرداخت الکترونیکی آنها فعال است، با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور و پرداخت مبلغ ۴۶۰ هزار ریال (۴۶ هزار تومان) به عنوان وجه ثبت‌نام، نسبت به دریافت کارت اعتباری اقدام کنند.

متقاضیان «مرد» بایددر زمان ثبت‌نام و شرکت در این مرحله از پذیرش دانشجو، از نظر نظام وظیفه منعی برای ادامه تحصیل نداشته باشند. (مقررات وظیفه عمومی و کد نظام وظیفه جهت درج در بند ۱۵ تقاضانامه ثبت نامی در دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته مقطع کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال۱۳۹۹ مندرج در سایت سازمان سنجش وجود دارد).

پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال۱۳۹۹ در صورت پذیرش نهایی در این مرحله، قبولی قبلی آنان «لغو» و با آنان همانند دانشجوی انتقالی رفتار خواهد شد و چنانچه متقاضیان، در دوره‌های روزانه این اطلاعیه پذیرفته شوند، حتی با دادن انصراف از تحصیل نیز حق انتخاب رشته‌های دوره روزانه را در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال بعد (۱۴۰۰) نخواهند داشت.

گزینش نهایی متقاضیان در هر یک از رشته‌های تحصیلی براساس معدل کل دوره کاردانی (فوق دیپلم) و بر حسب کدرشته محل‌های انتخابی در فرم تقاضانامه ثبت‌نامی اینترنتی و از بین متقاضیانی که ثبت‌نام و انتخاب رشته کرده‌اند انجام می‌گیرد.

با توجه به اینکه پذیرش دانشجو در این مرحله از پذیرش بر مبنای معدل دوره کاردانی صورت می‌پذیرد، لازم است متقاضیان برحسب مورد در درج صحیح معدل کل مقطع کاردانی دقت لازم را به‌عمل آورند زیرا در صورت عدم درج صحیح معدل در تقاضانامه ثبت‌نام اینترنتی، مطابق ضوابط قبولی این‌دسته از متقاضیان لغو خواهد شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کواکس ابومهدی مهندس قاسم سلیمانی شهادت سردار سلیمانی واکسن ایرانی کرونا کارشناسی ارشد پذیرش دانشجو بدون کنکور ظرفیت پذیرش کواکس ابومهدی مهندس قاسم سلیمانی شهادت سردار سلیمانی واکسن ایرانی کرونا آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال مرحله از پذیرش ثبت نام و انتخاب رشته تقاضانامه ثبت نام رشته های تحصیلی زمان ثبت نام پذیرفته شدگان ثبت نام و شرکت پذیرش دانشجو مقطع کاردانی ادامه تحصیل تا تاریخ ۳۰ اقدام کنند شرکت کنند نوبت دوم رشته محل دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۷۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرودگاه شهید بهشتی سالانه ظرفیت پذیرش ۲ میلیون مسافر را دارد

مدیرکل فرودگاه‌های استان اصفهان گفت:ترمینال پروازهای داخلی با فضایی معادل ۱۲ هزار مترمربع، در طول سال ظرفیت پذیرش ۲ میلیون مسافر را دارد و ما به طور معمول در سال‌های اخیر بین یک میلیون و ۲۰۰ هزار مسافر تا یک میلیون ۵۰۰ هزار مسافر را پذیرش کرده‌ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، ابوذر ضیایی پیش از ظهر امروز در نشست صمیمانه با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان اصفهان، به تشریح جایگاه فرودگاه در حوزه حمل و نقل پرداخت و اظهار داشت: هر کدام از فرودگاه‌های فعال در سطح کشور، یک متولی دارند و تحت نظارت آن دستگاه فعالیت می‌کنند، به طور مثال حدود هشت یا نه فرودگاه داریم که زیر مجموعه وزارت نفت به حساب می‌آیند و پروازهای نفتی در آن فرودگاه‌ها انجام می‌شوند؛ تعداد دیگری از فرودگاه‌ها مثل فرودگاه جزیره کیش و قشم مستقیما زیر نظر منطقه آزاد اداره می‌شوند و بر خی از فرودگاه‌ها تنها فعالیت نظامی دارند و توسط نیروهای مسلح اداره می‌شوند.

وی افزود: حدود 56 فرودگاه کشور از جمله فرودگاه شهید بهشتی اصفهان زیر نظر شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران فعالیت می‌کنند و  بر اساس اساسنامه و ماموریتی که دارند، فعالیت می‌کنند. البته فرودگاه امام خمینی (ره) در قالب شهر فرودگاهی به طور مستقیم زیر نطر وزارت راه و شهرسازی فعالیت می‌کند.

مدیرکل فرودگاه‌های استان اصفهان با بیان اینکه در سطح کشور 9 فرودگاه بین‌المللی داریم که بصورت 24 ساعته آمادگی پرواز داخلی و بین‌الملی را دارند، گفت: فرودگاه شهید بهشتی اصفهان یک فرودگاه بین‌المللی و مشترک با پایگاه هشتم شکاری نهاجاست و زیر نظر شرکت فرودگاه‌های کشور فعالیت می‌کند و براساس رسالتی که داریم، وظیفه ما در حوزه راه و شهرسازی، ایجاد زیرساخت و ارائه خدمات فرودگاهی و ناوبری هوایی ایمن، کارآمد و اقتصادی است و با توجه به معیارهای ملی و بین‌المللی، وظیفه داریم که در صنعت هوانوردی و حمل و نقل هوایی استمرار خدمت‌رسانی مطلوب، ایمن و مطمئن را ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: مهم‌ترین وظیفه ما راهبری، مدیریت، نگهداری و توسعه فرودگاه‌ها و سامانه‌های هوایی است و مدیریت کل ترافیک هوایی کشور را بر عهده داریم و در این راستا محدوده ترافیکی فرودگاه شهید بهشتی یکی از پیچیده‌ترین محدوده‌های ترافیک هوایی کشور است.

ضیایی در بخش دیگری از سخنانش به پیشینه فرودگاه اصفهان اشاره کرده و گفت: فرودگاه اصفهان در سال 1308 در محدوده کوه صفه قرار داشت و از سال 1361 به محل فعلی منتقل شد؛ بسیاری از مسیرهای پروازی(داخلی و خارجی) از فراز و یا مجاورت فرودگاه شهیدبهشتی اصفهان عبور می‌کند و در حوزه‌های گردشگری، خدمت‌رسانی؛ مدیریت بحران و پدافند غیرعامل نقش ویژه‌ای در کشور دارد.

فرودگاه اصفهان معین فرودگاه‌های مهرآباد و امام است

وی با بیان اینکه فرودگاه اصفهان، در مرکز کشور برای فرودگاه‌های امام و مهرآباد، فرودگاه معین است، گفت: اگر در این دو فرودگاه مشکلی به وجود آید و پروازی قادر به فرود در این دو فرودگاه نباشد، به فرودگاه اصفهان منتقل می‌شود؛  فرودگاه شهید بهشتی اصفهان در مقایسه با اکثر فرودگاه‌های طراز اول استان زیرساخت مناسبی دارد و به عنوان فرودگاه احتیاطی بسیاری از پروازها(داخلی و عبوری) به شمار می‌آید.

مدیرکل فرودگاه‌های استان اصفهان با بیان اینکه فرودگاه شهید بهشتی دو باند پروازی استاندارد به طول چهار و 397 متر است و از نظر استقامت از جمله بهترین باندهای فرودگاهی کشور به شمار می‌رود و در همین دهه اخیر روکش شده و برای فرود و برخاست پروازها هیچ گونه مشکلی وجود ندارد. همچنین ما در فرودگاه اصفهان 20 موقعیت پارک استاندارد را داریم که امکان افزایش ظرفیت تا 40 پارک( به صورت غیر استاندارد) وجود دارد.

وی تاکید کرد: فرودگاه شهید بهشتی موظف به ارائه سرویس ناوبری است و در این راستا تجهیزات کمک ناوبری و نظارتی،ارتباطی، هواشناسی و تجهیزات امداد و نجات بروزی داریم و خوشبختانه به سامانه رادار مجهز هستیم و مهم‌ترین مزیت این سرویس، ارتقای ضریب ایمنی پروازها و استفاده بهینه از فضا است.

ظرفیت پذیرش بیش از یک میلیون مسافر خارجی را داریم

ضیایی  با بیان اینکه فرودگاه شهید بهشتی اصفهان مجهز به سامانه‌های فرود و هواشناسی RVR است، گفت: وجود این سامانه باعث شده که حداقل دید برای پرواز ورودی در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان به 550 متر برسد و در این زمینه جزو چهار فرودگاه برتر کشور هستیم. همچنین  در فرودگاه اصفهان دو ترمینال داریم و ترمینال پروازهای داخلی با فضایی معادل 12 هزار مترمربع،در طول سال ظرفیت پذیرش 2 میلیون مسافر را دارد و ما به طور معمول در سال‌های اخیر بین یک میلیون و 200 هزار مسافر تا یک میلیون 500 هزار مسافر را پذیرش کرده‌ایم.

وی ادامه داد: ترمینال پروازهای خارجی فرودگاه شهید بهشتی حدود 15 هزار مترمربع فضا دارد و با توجه به بیشتر و پیچیده‌تر بودن فرآیند پذیرش مسافر در پروازهای خارجی، سالانه ظرفیت پذیرش یک میلیون و 250 مسافر را دارد و ما سال گذشته حدود 270 هزار پذیرش داشتیم.

دلیل تاخیر 6 ماهه در انتشار آمار عملکرد فرودگاه‌ها چیست؟تاخیر در سه پرواز فرودگاه اهواز به دلیل وقوع گرد و غبار

فرودگاه اصفهان جزو چهار فرودگاه دارای ترمینال بار کشور است

مدیرکل فرودگاه‌های استان بیان داشت: فرودگاه شهید بهشتی جزو چهار فرودگاه کشور است که ترمینال بار هوایی دارد و همه ارگان‌های دخیل در موضوع صادرات و واردات در پنجره واحد این ترمینال مستقر هستند.

ضیایی تاکید کرد: البته در حال حاضر  کلیت پروازهای ما مسافری هستند و برای پروازهای باری محدودیت وجود دارد اما پیگیری‌های خوبی در این مورد انجام شده و حدود دو هفته قبل ممیزان هواپیمایی قطر از ترمینال بار فرودگاه اصفهان بازدید کردند و به شروع صادرات بار به قطر خوشبین هستیم. ترمینال بار فرودگاه اصفهان با اتحادیه کشاورزی اتاق بازرگانی قرارداد دارد و از طریق اتاق و مدیریت استان اصفهان پیگیری‌های خوبی در حال انجام است و امیدواریم که امسال ترمینال بار به رونق سال 99 برگردد.

مدیرکل فرودگاه‌های استان اصفهان در پاسخ به سئوالات خبرنگاران پیرامون نحوه و چگونگی بررسی سوانح هوایی گفت: بررسی سوانح تنها بر عهده سازمان هواپیمایی کشور است و اطلاعات این سوانح با تایید شورای عالی امنیت ملی منتشر می‌شود و ما به آن دسترسی نداریم.

فرودگاه اصفهان 18 مسیر پرواز داخلی دارد

ضیایی در بخش دیگری از سخنانش به پروازهای داخلی فرودگاه شهیدبهشتی پرداخت و اظهار داشت: فرودگاه اصفهان در 18 مسیر پرواز داخلی و 6 مسیر پرواز خارجی به شهرهای دوحه، کویت، دبی، استانبول، نجف و مسقط دارد؛ همچنین در طول ماه حدود 17 تا 20 شرکت هواپیمایی داخلی در فرودگاه اصفهان پرواز دارند و به طور میانگین روزانه 40 پرواز داخلی(ورود، خروج) در فرودگاه انجام می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین در حال حاضر پروازهای چهار شرکت خارجی ترکیش،  قطر ایروبز، ایرلاین دبی و العراقیه در فرودگاه اصفهان انجام می‌شود و در حال حاضر روزانه بین 8 تا 10 پرواز خارحی(ورود، خروج) از فرودگاه اصفهان انجام می‌شود.

انتهای پیام/170/.

دیگر خبرها

  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • فرودگاه شهید بهشتی سالانه ظرفیت پذیرش ۲ میلیون مسافر را دارد
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • آغاز پذیرش دانشجوی ‌دکتری بدون آزمون در دانشگاه صنعتی دزفول
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در رشته‌های مورد نیاز
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد